Sketch Design Stúdió

Belsőépítészeti tanácsadás

Ahogyan az építész tudja, hogy nem a tetővel kell elkezdeni a ház építését, úgy mindenkinek érdemes tisztában lennie azzal, hogy legyen szó építkezésről vagy felújításról, belsőépítészeti tanácsadást nem akkor veszünk igénybe, amikor már megtörtént a baj és rajövünk, hogy mindaz, ami az elején olyan egyszerűnek tűnt és logikusnak hogyan lett káosz és teher, óriási anyagi ráfordítás ellenére is. Na persze nem azt mondom, hogy egy profi ne tudná kijavítani a hibákat, ne tudná az építkezésbe, felújításba beleölt anyagiakat megmenteni, hiszen azért vagyunk, hogy szakértelmünkkel elérjük a megrendelők megálmodott otthonát, úgy hogy mindez a végére még egy nagyon jó befektetésnek is bizonyuljon. Mivel képtelenség teljes részletes pontossággal megterveznie az egész kompozíciót egy olyan embernek, aki nem napi gyakorisággal mélyül el a témában, ezért amennyiben kezdetektől igénybe vesz belsőépítészeti tanácsadást, egy végig átlátható minden igényre kiterjedő miliő kialakítására lesz lehetősége.

 

Belsőépítészeti tanácsadásom által megvalósítható, hogy a megrendelő igényei szerint történjen minden, a tervezés első lépéseitől a végkifejletig, hiszen senkinek sem érdeke, hogy félreértések és nem tisztázott igények miatt ne valósuljon meg az ingatlan, használatba vétel tervezett időpontja. Együtt el tudjuk érni, hogy a részletek, amelyek a falakat otthonná varázsolják majd, időben a helyükre kerüljenek.

 

Legyen szó otthonteremtésről vagy üzleti célú befektetésről, a tervezés fázisától az átadásig a legmagasabb hozzáértéssel állok a megrendelő igényeihez, hiszen tudom, hogy nagy horderejű döntések folyamatos meghozatala mennyire megterhelő lelki és fizikai szempontból egyaránt. Holott, ha minden rendben megy és biztonságban tudja magát a megrendelő az első ceruza vonástól a kulcs átadásáig, akkor ez a folyamat az egyik legnagyobb élmény is lehet az életében. Legyen szó üzleti szempontból történő ingatlan befektetésről vagy akár évtizedekig szolgáló otthonról, a tervezéstől a kivitelezésen át az átadásig, ember központú és tudása legjavát adó csapatunkról lévén szó, azt tudom mondani, hogy velünk élmény lesz az aminek élménynek kell lennie, belsőépítészeti tanácsadásom által.

Facebook
Google+