Sketch Design Stúdió

Lakásfelújítás

A lakásfelújítás szóban már magában rejlik a válasz, miért kap hidegrázást általában mindenki attól, amikor belegondol abba, hogy igen sajnos nem lehet tovább húzni, a probléma adott, fel kell újítani a lakást. Lakásfelújítás, de kiben bízhatok meg annyira, hogy rábízom szeretett otthonomat és nem fogja tönkretenni és ha meg is csinálja rendesen, mennyibe fog kerülni és egyébként honnan lesz annyi időm, hogy felügyeljem a munkálatokat? Ez a kérdéskör merülhet fel az első 10 másodpercben, amikor megfordul a fejünkben, hogy felújítsuk lakásunkat. Első körben azt érdemes magunkban tisztázni, hogy mekkora mértékű lesz a felújítás és mit akarunk vele elérni. Hiszen ha csak egy foltot kellene kijavítani a falon, de ha már belekezdek, akkor miért is ne fessünk ki, de az biztos, hogy attól többre nem vagyok hajlandó, mert nincs hozzá türelmem, hogy végigcsináljak egy nagy lakásfelújítást, címszavú felújítás esete áll fenn, akkor mi sem egyszerűbb. Hívjuk fel legjobb barátunkat, kérdezzük meg, neki ki újította fel a lakását. Ha jókat mond a szakiról higgyük el és festék száradás után bízzunk benne erősen, hogy azt kapjuk amiért fizettünk. Másik lehetőségként nézzük meg 1 -2 prémium festék márka reklámját, mivel abban mindenki mosolyog, hiszen a család is simán ki tudott festeni, mosolygok én is és elhiszem nekik, hogy erre én is képes vagyok. Irány a bolt, festék vásárlás, festés, száradás, nagy mosoly és boldogság. Vagy mégsem? Bár azt hiszem ennyi kaland kell az életben.

 

Tréfát félretéve weboldalamon többször visszatérő gondolat és egyben hitvallásom is, hogy egy szakember azért van, hogy minden teher alól mentesítse megrendelőjét és munkája végeztével a legnagyobb elégedettséget tudja kiváltani mindenkiből aki élvezni fogja a jövőben a közös munka gyümölcsét. Ehhez sajnos szükség van tényszerű, nagyon precíz állapot felmérésre, egy határozott koncepcióra, tanácsadásra hogy egyáltalán megvalósíthatóak az ötletek vagy sem, egy költségszerkezetre és ha mindenki készen áll, ezután bele lehet vágni a megvalósításba. A kivitelezésnél már tudni fogom előre, hogyan fogom alakítani a teret, a színeket, a tárgyakat, az egész lakás hangulatát annak érdekében, hogy a birtokba vevők megtalálják mindannyian az új otthon melegét. Ahhoz, hogy elérjük ezt a célt, amiért belevágtunk a lakásfelújításba nagyon sok apró részletnek kell precízen összeállnia. Legyen szó üzleti befektetésről vagy hosszú használatbavételi szándékról, ez csak akkor valósulhat meg maradéktalanul, ha tudjuk mibe készülünk belevágni a fejszénket. Ezt pedig csak egy olyan nagy tapasztalattal rendelkező több szegmensben könnyedén mozgó szakembertől kaphatjuk meg, aki jártas műszaki, belsőépítészeti, lakberendezési és home staging témában egyaránt.

 

Mindezt kiváló szakemberekből álló csapatommal tudjuk Önnek vállalni, tehát ha lakásfelújításról van  szó, ne essen pánikba, nézze meg munkáinkat, ha tetszik amit látott, szívesen elmondom hogyan és miben tudok segíteni.

lakásfelújítás
Facebook
Google+